Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten en bestellingen van Lafrau zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

1. Prijzen 
Alle genoemde prijzen zijn in euro’s incl. BTW, excl. verzendkosten.
Producten met een prijs van 0 (nul) euro worden verwacht ("coming soon") en zijn nog niet te bestellen.

2. Bestellingen 
Zodra u een besteling heeft gedaan, ontvangt u van Lafrau een bevestiging per email. In deze bevestiging ziet u uw bestelling incl. BTW en incl. de verzendkosten. Maak de bestelmodus helemaal af: mocht er iets onverhoopt mis zijn gegaan, neem dan evt. contact op met info@lafrau.nl

3. Betaling 
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden op rekening nummer NL95RABO0309092337 ten name van Lydia de vries.
te Drachten (FRL). 
De gegevens hiervoor ziet u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Deze ontvangt u per Email. Vermeld svp uw ordernummer hierbij. 
Is de betaling niet binnen 7 dagen bijgeschreven op ons bankrekening; dan vervalt automatisch de bestelling. 
U kunt eventueel ook uw bestelde artikel af komen halen als u in de buurt woont: dit kan alleen op afspraak. Uiteraard komen er dan geen verzendkosten bij. U kunt dan gelijk contant afrekenen. 
Zodra de betaling is ontvangen, wordt na 2-4 werkdagen de bestelling verzonden. Uitzondering hierbij is een eventuele vakantie: dit zal dan worden gemeld op onze website. 

4. Voorraad 
Soms kan het zijn dat een artikel uitverkocht is, dit laten wij dan op tijd weten en zo nodig bestellen wij het artikel weer zo spoedig mogelijk. 

5. Verzendkosten 
Voor al onze zendingen hanteren wij de PostNL -posttarieven. 
Voor verzendingen naar adres buiten Nederland (buitenland) worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd en is verzending nooit gratis.
 

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Verzendingen zijn helaas te allen tijde voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor evt. schade of gebreken aan de artikelen. 
U kunt uw pakket wel aangetekend verzenden. Deze kosten komen voor de rekening van koper. Laat ons dit tijdig per Email weten. 

6. Artikelen retourneren 
Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel na ontvangst binnen 7 dagen te retourneren. 
Het artikel moet dan wel ongeschonden en weer netjes ingepakt retour worden gezonden naar Lafrau. De kosten die hierbij komen, zijn voor rekening van de koper! 
Indien het artikel goed is ontvangen, stort Lafrau het aankoopbedrag excl. verzendkosten 
retour op rekening van de koper. 

7. Privacy 
Natuurlijk worden uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en wordt deze informatie niet aan derden verstrekt. 

8. Wijzigingen Algemene voorwaarden 
Lafrau houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen. 

9. Copyright 
Niets van deze site (afbeeldingen en teksten) mogen zomaar worden overgenomen. Overname in welke vorm ook is niet toegestaan zonder dit eerst met Lafrau te overleggen. 

10.Maat- en kleurverschil 
Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets af kan wijken van het getoonde artikel op de site. Dit soort kleine afwijkingen geven u als koper niet het recht het artikel te retourneren. Dit zult u begrijpen. 

11.Overmacht door derden 
Lafrau staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.

© 2013 - 2022 lafrau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel