Verzending

Pakketten worden met PostNL verstuurd. Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. De kosten hiervoor bedragen 6,50 euro.

Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 - 30 kg. De kosten hiervoor bedragen 13,25 euro

De bestelling wordt binnen 2 -4 werkdagen aangeboden bij postNL. Mocht je je bestelling eerder nodig hebben, neem dan contact met ons op via info@lafrau.com

Mocht je voor brievenbuspost kiezen dan zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van je order door PostNL.

De leveringstermijn van PostNL bedraagt

Brievenbuspost 3 - 4 werkdagen

Pakketpost via PostNL 1 - 2 werkdagen

 

Betaling

Wij accepteren betalingen via iDEAL (via Molly) en overschrijving.

Wanneer je kiest voor betaling via iDEAL, krijgen wij gelijk bevestiging dat de betaling is voldaan. En kunnen de producten eerder worden verstuurd.

Wanneer je kiest voor betalen via overschrijving ontvang je een mail met een orderbevestiging waarin onze betaalgegevens staan vermeld. Let op: soms kan het gebeuren dat de orderbevestiging in de SPAM box terecht komt.

We verwerken je order, nadat het orderbedrag is voldaan.

Mochten we je betaling binnen 7 dagen niet ontvangen hebben, zijn wij genoodzaakt om deze te annuleren.

 

Producten Afhalen.

Mocht je een product in het echt willen bekijken, of wil je je order komen ophalen, dan is dit mogelijk op afspraak.

Voor orders kun je bij de optie ´verzenden´ kiezen om je product te laten versturen met PostNL of het `product afhalen´. Wanneer je voor de keuze ´product afhalen´ kiest worden er geen kosten voor het verzenden in rekening gebracht over het totaalbedrag.

 

Retourneren

Producten kunnen geretourneerd worden binnen 7 dagen na ontvangst van je order. Graag ontvangen wij een mail met het product wat je wil retourneren en de reden hiervan, de mail mag gestuurd worden naar info@lafrau.com.

Het product moet in orginele verpakking en onbeschadigd worden geretourneerd. De kosten van retournering zijn voor rekening van de klant.

 

 

 


 

© 2013 - 2022 lafrau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel